Spis godt og sundt med Birgitte Drud i KoncertKirken under Jazzfestivalen 4-15 Juli!
Fredage og lørdage kl. 15.30 – 21.00
Øvrige dage kl. 16.30 – 21.00
Ved godt godt vejr kan man spise ude i gårdhaven, ellers i krypten.
Drikkevarer fås i baren ude og/eller inde.
Der er gratis udendørs koncerter hver dag undtagen søndag kl 17, fredage og lørdage kl 16.
Ved tilfælde af regn holdes koncerterne inde i kirken.
Druds Sommer Jazz Menu:
– Svampe terrine med sherry sauterede champignon, citronskal, æg og timian
– Kartoffelpesto med basilikum, rucolasalat, olivenolie, parmesanost og mandler
– Hjertesalat med ovnbagte gulerødder, kidneybønner og ristede solsikkekerner dresset op med dressing af tahin, olivenolie, limesaft og honning
– Romesco af bagte peberfrugter, mandler, pandestegte brødcroutoner og tre dryp tabasco
– Gedefeta creme med olivenolie, fed youghurt og lidt hvidløg
– Langtidshævet Foccaciabrød med krydderolie af olivenolie, rosmarin og hvidløg
Pris: 100 kr per kuvert.
Kærlige hilsner
Druds Cater v Birgitte Drud