KoncertKirken
  • Om Koncertkirken
  • Nyheder
  • Program
    • Tidligere events
  • Tidligere events
  • Praktiske oplysninger
  • Kontakt
  • English

VEGETARISK JAZZKØKKEN MED BIRGITTE DRUD

 
Spis godt og sundt med Birgitte Drud i KoncertKirken under Jazzfestivalen 4-15 Juli!
 
Fredage og lørdage kl. 15.30 – 21.00
Øvrige dage kl. 16.30 – 21.00
 
Ved godt godt vejr kan man spise ude i gårdhaven, ellers i krypten.
Drikkevarer fås i baren ude og/eller inde.
 
Der er gratis udendørs koncerter hver dag undtagen søndag kl 17, fredage og lørdage kl 16.
Ved tilfælde af regn holdes koncerterne inde i kirken.
 
Druds Sommer Jazz Menu:
 
– Svampe terrine med sherry sauterede champignon, citronskal, æg og timian
– Kartoffelpesto med basilikum, rucolasalat, olivenolie, parmesanost og mandler
– Hjertesalat med ovnbagte gulerødder, kidneybønner og ristede solsikkekerner dresset op med dressing af tahin, olivenolie, limesaft og honning
– Romesco af bagte peberfrugter, mandler, pandestegte brødcroutoner og tre dryp tabasco
– Gedefeta creme med olivenolie, fed youghurt og lidt hvidløg

– Langtidshævet Foccaciabrød med krydderolie af olivenolie, rosmarin og hvidløg

Pris: 100 kr per kuvert.
Kærlige hilsner
Druds Cater v Birgitte Drud
http://www.druds-cater.dk
← KoncertKirken Organ Sound Art Festival – 15-16 juni 2019
CPH JAZZ FESTIVAL @ KONCERTKIRKEN – 5-14 JULI 2019 →

Kalender

<< jul 2022 >>
mtotfls
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Nyhedsbrev

Følg os

Følg os på Facebook Facebook